Apparaten en accessoires
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalot gepeld30 g
-
rode wijn150 g
-
wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)300 g
-
varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water130 g
-
½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
jeneverbessen (optioneel)8
-
25 g rode bessenjamkersenjam25 g
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
1047 kJ /
250 kcal
Vetten
7 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Groene pepersaus
20min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Griekse varkensstoofpot
45min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Kip met romige groenten saus
50min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min
Kipfilets pizzaiola
55min
Alpengratin
50min